Lohmann LSL-Lite

Meer rendement en werkplezier

De Lohmann LSL-Lite kenmerkt zich door een vlakke eigewichtsontwikkeling die zorgt voor minder kneus en breuk tot het einde van de legperiode. De goede vitaliteit en robuustheid zorgen voor minder slijters aan het einde van de leg.

Het plezierige management en de scherpe voederconversie van de hennen maakt het werken met de LSL-Lite erg prettig. Lohmann houdt zijn zuivere foklijnen al meer dan 15 jaar in grondhokken. Dit is heel belangrijk in verband met het gedrag van de hennen. Een hen gedraagt zich in een kooi immers anders dan in een systeem waar ze zich in grote groepen vrij kan bewegen. De LSL-Lite is daarom uitermate geschikt voor scharrel, Freiland of biologische huisvesting. Kortom; de meest efficiënte hen met een lange aanhoudingsduur

“de LSL-Lite is een zeer efficiënte hen met een lange aanhoudingsduur!” John Claessens, Heide

De voordelen van de Lohmann LSL-Lite

  • Meer M-eieren (53-63 gram)
  • Betere vitaliteit – 50% minder uitval
  • Laagste voerkosten per ei
  • Lange aanhoudingsduur +100 weken
  • Hoger totaal aantal eieren

“Dankzij de goede voederconversie bespaar ik jaarlijks zo’n 20.000 tot 30.000 euro” Denis Schüürhuis, Wielen

Wij zijn trots op onze LSL-Lite!

Deze vitale en robuuste hen zorgt ervoor dat het dagelijkse werk van pluimveehouders met plezier wordt gedaan. Wilt u weten hoe? Hieronder kunt u meer lezen over de praktische realiteit van de LSL-Lite en laten we zien wat deze bijzondere hen voor onze pluimveehouders betekent. Verschillende pluimveehouders delen hun verhalen en laten zien waarom zij kiezen voor de LSL-Lite.

Meer weten? Neem contact met ons op