Organisatie Ter Heerdt

Het team van Ter Heerdt bestaat uit 55 full- en parttime medewerkers. Een mooie mix van ervaren, praktische mensen die hun sporen hebben verdiend in de legpluimveesector en jong talent met een hart voor pluimvee. Wij stimuleren onze mensen dat te doen waar ze goed in zijn. Daarnaast investeren wij volop in scholing en persoonlijke ontwikkeling. Zo zorgen wij voor een gedreven team dat klaar is voor de toekomst.

De Ter Heerdt organisatie kenmerkt zich door een platte organisatiestructuur. Wij houden van korte communicatielijnen en een hoge mate van betrokkenheid. De verschillende afdelingen werken nauw samen. Heeft u een vraag? Dan kan in principe iedereen u direct helpen.

Samen werken aan kwaliteit

Wij vinden kwaliteit erg belangrijk, voor ons is kwaliteit daarom binnen alle afdelingen topprioriteit. Samen werken aan de hoogste kwaliteit betekent continu kritisch blijven en steeds willen verbeteren. We streven naar tevreden klanten. Daartoe zorgt een gespecialiseerd team van technisch adviseurs, veeartsen en ervaren verkoopadviseurs voor goede kennisoverdracht aan onze klanten. Ter Heerdt levert met haar Lohmann kuikens en hennen in combinatie met onze hoogwaardige opfok het beste uitgangsmateriaal voor een sterk koppel kippen. En als Lohmann-specialist weten wij als geen ander hoe we de opstart van een nieuw koppel kuikens of hennen moeten begeleiden. Wij hebben hiervoor ook praktische tips- en advieslijsten. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs voor ons advies op maat pakket!

Lohmann

Sinds januari 2012 werkt Ter Heerdt samen met de Lohmann organisatie. De wereldwijde marktleider, die al meer dan 40 jaar actief is in Nederland. In die jaren hebben zij ruimschoots bewezen een zeer stabiele partner te zijn, met hennen die perfect afgestemd zijn op de Nederlandse markt. Lohmann heeft betrouwbare en kwalitatief toonaangevende dieren. Kennisuitwisseling brengt de Lohmann dieren telkens naar een hoger plan. Wij verbinden de prestaties van uw kuikens en hennen aan onze eigen database en kengetallen. Van ons kunt u verwachten dat u informatie op maat terug krijgt. Helpt u ons met het verzamelen van betrouwbare kengetallen? Onze verkoopadviseur wil u daarbij graag helpen.

Ter Heerdt Verbeek productie B.V.

Vanaf 1 januari 2024 zijn Ter Heerdt en Verbeek een intensieve samenwerking aan gegaan inzake de productie van broedeieren, ééndagskuikens en 17 weekse hennen. Dit betekent een strategische samenwerking waarin de productieactiviteiten van beide bedrijven worden samengevoegd tot Ter Heerdt – Verbeek Productie B.V.. Door op deze wijze onze krachten te bundelen, vergroten we de mogelijkheden tot meer maatwerk, synergie en flexibiliteit en kunnen daarmee slagvaardig in de Europese markt opereren. Beide bedrijven behouden in de markt hun eigen identiteit, waarbij Ter Heerdt leverancier blijft van Lohmann hennen en kuikens en Verbeek van Novogen en Hy-line hennen en kuikens. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee voorbereid zijn op de toekomst en daarmee de kwaliteit kunnen blijven leveren die de klant van ons gewend is.