Maak kennis met onze verkoopadviseur Kevin Arts

5 apr 2022

Misschien hebben jullie Kevin al eens gezien maar we stellen hem graag nog even aan jullie voor!

Kevin is 26 jaar oud en woonachtig in Oss. Opgegroeid op een pluimveebedrijf en sinds zijn afstuderen aan het werk gegaan bij Ter Heerdt. Kevin heeft de HAS in Venlo gedaan en heeft in zijn studieperiode ook al stage gelopen bij Ter Heerdt.

Wij vroegen Kevin naar zijn drijfveren om te gaan werken in de legpluimveesector.

Ik heb ervoor gekozen aan de slag te gaan in de legpluimveesector omdat ik echt ben opgegroeid tussen de kippen en de eieren. De legpluimveehouderij vind ik interessant omdat de zorg voor (vaak veel) dieren een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Bovendien gaat het in de pluimveehouderij vaak om details, die uiteindelijk grote verschillen kunnen maken. Het streven naar optimalisatie past goed bij mijn iets wat perfectionistisch karakter.

Ik vind het bijzonder en erg leuk dat ik veelvuldig tussen de kippen loop en een bijdrage kan leveren aan de zorg voor de kippen, en daarnaast dat ik samenwerk met de pluimveehouder die de kippen verzorgt. Ik ben niet alleen iemand die graag tussen de kippen loopt, maar ook iemand die een kop koffie lust en graag in gesprek gaat met de pluimveehouders.

 

Direct contact opnemen met Kevin? Klik HIER 

Terug naar overzicht